• Cosy Den presents: FOSCA (UK) + FRIDAY BRIDGE with DJs Ville (Cats on Fire) + TBA at Landet, LM Ericssons väg 27, Stockholm - Wednesday the 26th of March, 19-00, 80 kr and 18 yrs
 • DJ set and records for sale at INDIEGRANSKAUEN! Live: Je Suis Animal (NO/UK) + The Megaphonic Thrift (NO) + The April Skies (NO) + TBA in Bergen, Norway - Saturday the 26th of April, details coming soon!
 • Cosy Recordings (Karin + Mattias) dj set and records for sale at KLUBB POPULÄR! Live: Elenette + Palpitation at Storan, Kungsparken 1, Gothenburg - Saturday the 17th of May, 22-03, X0 kr and 20 yrs
 • DJ set and records for sale at HIT THE NORTH! Live: Elenette + TBA in Hamburg, Germany - Friday the 4th of July, details coming soon!
 • Cosy Den at Myspace - Youtube - Mail/MSN - Distro - LastFm - Facebook
 • lördag, maj 27, 2006

  Konsertbilder!

  Rikard Jönsson tog en del foton igår. De är riktigt fina. Det enda dumma var att han missade att det är Johan som är Samarbetssvårigheter. Men man kan inte få allt. Här finns bilderna (och ni andra som tog kort får gärna följa hans exempel och skicka dem)! Smakprov:

  Martin agerade körtjej åt Samarbetssvårigheter

  Den hemliga artisten ledde allsången

  Hospitalet gav oss fem

  Paddington fixade dansen

  torsdag, maj 25, 2006

  Infomailet skickat! Fullbokat! Glöm inte distron!

  Sådär, nu är infomailet utskickat, hör av dig till mig om du är anmäld men inte fått det.
  Fullbokat! Vill du stå på reservlistan - skicka ett mail där du förutom namn även skickar med ett mobilnummer så jag kan nå dig i händelse av att någon avbokar.
  Ses imorgon!

  Glöm inte att det går att köpa skivor:

  Fibi Frap "...remembers being born"
  cdr, egenutgiven, 12 låtar, 14 ex.
  30:-

  Kattmusik "Kudaranai"
  cdr, egenutgiven, 5 låtar, 30 ex.
  20:-

  Las Palmas "Vi blir i familjen"
  cdep, Edenborg, 6 låtar.
  40:-

  Suburban Kids With Biblical Names "#2"
  cdep, Labrador, 4 låtar.
  30:-

  V/A "Cosy Den goes lägenhet ett år"
  cdr, Don't get off in Kortedala, 19 låtar, 100 ex.
  30:-

  Samarbetssvårigheter på Cosy Den! + bokningsläget


  Samarbetssvårigheter, det kanske bästa namnet någonsin på ett "soloprojekt", kommer att spela ett par låtar för oss på fredag! Samarbetssvårigheter är Johan från Hartmans och Hospitalet.

  Lyssna:

  XIV-II
  XIV-III
  XV-III
  XVI-III
  XVII-I
  XVII-II
  XVII-III

  ***

  13.17: Vad gäller biljettläget: det är 17 platser kvar.

  ***

  15.15: Nu är det 13 platser kvar.

  ***

  15.51: Här går det undan. Bara åtta platser kvar.

  ***

  16.31: Sex platser kvar.
  Nu är det rätt nära att jag faktiskt går runt! Grymt, med tanke på att det krockar med Popaganda. Å andra sidan är ju bokningarna dit alltid minst lika förutsägbara som dem till Sweden Rock.
  Det är rätt mycket kvar att ordna tills imorgon. Jag har, och har haft, besök från Luleå. Så jag har inte hunnit fixa i ordning nere i lokalen. Får försöka hinna det ikväll.
  Och ikväll spelar ju Language Of Flowers i Göteborg. Borde säga sig själv att jag är där. Men de spelar på Sticky. Jag vet inte om jag klarar av att gå dit. Man är ju på så sjukt dåligt humör redan innan man kommer in, efter kön som effektivt hålls till efter nio av svensk manlighet 2006-vakterna. Fy fan. Får försöka peppa upp mig, vore synd att missa en bra spelning. Men hur bra är en bra spelning om man ser den i sällskap av ett par hundra fullt ös medvetslös-falsklegskids? Inte speciellt bra. Bear Quartet som förband till Broder Daniel för ett par år sedan var förvisso oerhört roligt, med de gnälliga pandorna som bad om nåd när BQ gjorde en extended edit av 10.20.200... men det är ju inte så ofta bitarna faller så väl på plats.

  Uppdaterad affisch:


  onsdag, maj 24, 2006

  Två dagar kvar, 26 platser kvar!

  Ja, rubriken säger väl det mesta. Det börjar bli bråttom om du ännu inte anmält dig!
  För nytillkomna kanske det är bäst att förtydliga att det inte går att komma direkt till Kortedala, man måste boka in sig.

  tisdag, maj 23, 2006

  Du har mail (snart)!


  Har haft fullt upp och inte hunnit svara på era mail, men jag kan säga så mycket som att det är 34 platser kvar och att alla som mailat är på fast mark (utom du som anmälde fyra personer, men dig har jag svarat). Skynda dig att maila så du inte känner som "Middag för två?" på fredagskvällen.

  måndag, maj 22, 2006

  Bokningsstart ikväll 20.00, var snabb!


  Om två timmar öppnar bokningen till fredagens tillställning. Som vanligt i Kortedala får du bara skicka namnet på dig själv och en person till. Detta till popen_maste_do@hotmail.com. Insläppet kommer att vara mellan 20.00 och 22.00. Strax efter 22.00 äger första spelningen rum. Välkomna!

  En mycket snyggare flyer, gjord av Isak:

  söndag, maj 21, 2006

  Cosy goes Hemliga #3 - fredagen den 26:e! Bokningsstart måndag 20.00!


  Hospitalet, Paddington Distortion Combo och en hemlig akt kommer att framträda när det återigen är dags att ta källarlokalen i besittning. Ni får inte röka i spellokalen när den hemliga akten spelar, eftersom den hemliga akten har svårt för rök. Det säger jag inte som en ledtråd (för det är inte Nixon), utan för att alla ska veta det i god tid.

  Mer info om banden kommer snart. Men för er som inte vet kan väl sägas att:

  HOSPITALET är Martin H från Vapnet och Sibiria samt Johan från The Hartmans och Samarbetssvårigheter. Du kan ladda ner Hospitalets tre första skivor här. Den fjärde, "Ge mig 5", köper du lämpligen på fredag efter att ha hört smakprovet.

  PADDINGTON DISTORTION COMBO är Calle Olsson, från The Bear Quartet och diverse annat bra (Paper, Fireside, Breach). Du kan lyssna på Humming lost song och Something to say direkt på nätet. Förhoppningsvis tar Calle med sig skivor till försäljning.

  Varför kostar det 80 kronor?, undrar ni kanske. Jag vet att det är rätt mycket. Därför tänkte jag, precis som inför den gången vi tog 99:- på Järnringen, redovisa vad jag lägger ut.

  3382 (resa för Hospitalet)
  1155 (resa för Paddington)
  1500 (500 var till de som spelar)

  6037

  Jag tar in 80 personer, det är alltid typ fem pers som inte kommer fast de bokat in sig. Betalar 75 personer 80 var blir det 6000. Jag gick back både i måndags och i onsdags. Visst gick jag plus på valborg, men jag kan inte hålla på och förlora cash hur länge som helst, förr eller senare blir det kris. Därav 80 kronor i entré på fredag. Jag är 100% säker på att ni kommer tycka det är värt pengarna!

  Stort tack till Pär och Åsa som lagt ut pengar.